La Nordica

U bent op zoek naar een houtkachel en uw zoekt een goede prijs kwaliteit verhouding?

Dan laten wij u graag kennis maken met de houtkachels van La Nordica.

Geschiedenis La nordica

De geschiedenis van het bedrijf La Nordica  gaat ver terug aangezien zij al meer dan 40 jaar houtkachels maken en met het dochter bedrijf Extraflame al meer dan 25 jaar pelletkachels produceren.
De geschiedenis van La Nordica begon in 1967 waarin de eigenaren met veel passie en hard werken elke dag keken naar innovatie.
Die Innovatie zorgde er dan ook voor dat de komende jaren de houtkachels van La Nordica alleen maar stegen in kwaliteit en uitstraling.
Ook het rendement werd aangepakt en zo werden de houtkachel cv modellen ontworpen.

Keuringen en kwaliteit

La Nordica kiest ervoor om veel aandacht te besteden aan haar kwaliteit en de strenge keuringsnormen die voor houtkachels gelden.
De houtkachels zijn dan ook met gemak door alle keuringen gekomen en kunnen worden beschouwd als voorloper met techniek aangezien de uitstoot die mag worden gegeven vele malen lager ligt dan wat er officieel zou moeten zijn.Voor zowel het staal als gietijzer wordt enkel eerste lijns materiaal gebruikt om u een toestel te leveren wat vele tientallen jaren mee mag gaan.

Training en research

La Nordica is continu bezig met trainingen aan haar mensen en importeurs voor alle landen.
Wij volgen ook deze trainingen en kunnen deze dan weer doorspelen aan onze dealers.
Maar ook de kant van het onderzoek laten zij niet links liggen, hier wordt veel geld in gestoken om u te geven wat u graag wilt, Kwaliteit!

Officiële showroom voor La Nordica

U vind bij ons aan de Kaagstraat 13 de meeste modellen houtkachels van La Nordica maar ook de pelletkachels van het dochterbedrijf Extraflame en Opera.
Bent u op zoek naar een vertrouwd importeur kom dan gerust eens langs om het met ons over een dealerschap te kunnen hebben.
Wij zoeken altijd dealers door heel Nederland.

houtkachel La Nordica  La Nordica RosellaLiftdeurhaard La NordicaLa Nordica