pellet kachel

Er wordt in Nederland steeds meer interesse getoond in de pelletkachel, deze technische warmtebronnen zijn in het buitenland al een hele hype omdat je tegen relatief weinig kosten je woning kunt verwarmen.
Pak bijvoorbeeld de hout gestookte kachel, deze dien je elke keer bij te vullen en moet je ook zelf ontsteken dus kom je s’ochtends in een koude woonkamer… dat wil je niet 🙂

Met de pelletkachel stook je eigenlijk zoals een gaskachel, je stelt de tijd in of temperatuur die het minimaal moet wezen en de pellet kachel doet de rest.
hij heeft namelijk een automatische ontsteking en kiest zijn eigen programma in laden van brandstof en bij de goede pelletkachels wordt ook de trek geregeld.

In de jaren zijn er veel merken bij gekomen, wij werken enkel met merken welke een goede service kunnen leveren en ook gegarandeerd jaren bij u het huis kunnen verwarmen.
Waar u op moet letten is dat de pelletkachel een binnenwerk heeft van gietijzer, vermiculite of steen.
De achterwand moet geïsoleerd zijn om doorstraling naar electronica te voorkomen!
Wilt u weten waar u nog meer op moet letten kom dan gewoon even naar onze showroom waar meer dan 12 merken pelletkachels brandend staan opgesteld.

Wij werken zelf al met pelletkachels voordat deze bekend werden in Nederland aangezien wij zelf al vanaf onze grootouders in de kachel branche zitten.

mcz tray pelletkachel

 

Previous Post

Comments are closed.